Контакти

Банско е разположен в подножието на Североизточен Пирин, на 925 м н. в., под най-високия и красив карст на планината. Най-новият и бързо развиващ се български зимен курорт предлага комбинация от девствената природа на планината и атмосферата на малък град, съхранил очарованието на архитектурно – историческото си наследство. Банско е родно място на известни български будители, поети, писатели, художници, зографи и революционери. Градът е известен със своята самобитност и култура, с оригиналнатa си възрожденска архитектура и местните кулинарни специалитети (бански шашлик, банска капама, бански старец).
Градът Банско се намира на 150 км в южна посока от Международно летище София и на 250 км и в северозападна посока от Международното летище „Македония“ в Солун, Гърция.
Гостите на хотел „Айсберг“ Банско, биха могли да се придвижат до града с автобус като начална точка е Централна Автогара София или Автогара „Овча Купел“. Продължителността на пътя е около 3 часа, а цената на билета варира от 14 до 20 лв.
Пътуването до Банско с автомобил отнема около 2 ½ часа, като главно се следва път E-79.

Свържете се с нас

Хотел „Айсберг“ *** град Банско
2770 Банско, България
ул. „Орце Попйорданов“ 17
За резервация офис София: +359 89 788 34 46
За резервация хотел: +359 89 788 34 48
Управител хотел: +359 89 788 34 47
Имейл: iceberg@monarch.bg

Изпратете ни

СЪОБЩЕНИЕ

    За да изпратите своето съобщение е необходимо да приемете посочените условия. В случай, че не ги приемате, моля свържете се с нас на посочения телефонен номер или имейл.